2022 – De week van Naomi…

Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en een fijne jaarwisseling! Als allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar. 

Sondevoeding

Na een afspraak met mijn dieetsite uit het ziekenhuis kreeg ik net voor het nieuwe jaar nieuwe sondevoeding thuis gestuurd. Dit omdat ik van de vorige sondevoeding last het en ik deze beter moet verdragen. Ik ben benieuwd! Voor mijn gevoel lijkt het beter te gaan, maar dat verschil weet ik pas zeker als ik de sondevoeding iets langer gebruik. Ik heb namelijk eerst mijn oude sondevoeding bijna opgemaakt. Met het idee dat als deze sondevoeding beter bevalt ik de andere niet meer zou willen aansluiten. 

Konijnen

In mijn laatste blog konden jullie lezen dat ik een konijntje wilde houden en ik het de naam ”Lovely” had gegeven. Twee keer is het konijn gecheckt of het echt een vrouwtje is omdat ik bij Lucky al had mee gemaakt dat het uiteindelijk een mannetje was toen er ineens een nestje konijnen was. Lovely sproeide wat, wat vrouwtjes ook kunnen doen, maar toch had ik een onderbuik gevoel. Zelf weer gecheckt en ik dacht dat het een mannetje moest zijn. Weer terug en weer laten checken het was inderdaad helaas duidelijk… Het is een mannetje. Ik kon alleen een vrouwtje houden omdat goed samen gaat en het vrouwtje dan niet zwanger kan worden. Daarbij is het geen optie Lovely te laten castreren dus moet hij helaas weg. Ik kan geen ander konijn uit het nestje houden want het zijn allemaal mannetjes. Ik vind het heel erg jammer dat Lovely weg moet omdat ik hem heel erg tam had gemaakt en hij heel erg lief is. Gelukkig is hij goed terecht gekomen bij een fijn nieuw thuis. Waar er ook met liefde voor hem wordt gezorgd. 

Immunotherapie

Na drie weken vakantie was het weer tijd voor immunotherpie. Nu voor een andere allergie. De andere injecties die ik heb gehad voor de andere allergie had ik wat last van, maar niet extreem veel. Vrijdag was het dus zover voor de andere allergie. De spuit ging in mijn arm en toen het werd ingespoten voelde ik het al meteen branden en jeuken. Daarna kwamen er andere allergische reacties bij. Niet echt fijn. De volgende keer dus even goed overleggen want dan is de dosis hoger. En dit wil ik niet nog een keer.

Hopelijk tot over twee weken!

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *