BID Positivity Award

Vorige week vroor het nog en konden we schaatsen. Deze week was dat wel anders! De voorspellingen voor vandaag zijn rond de 20 graden. Echt bizar, maar echt genieten. Heerlijk dit weer! Diverse bollen zijn al opgekomen. De dagen worden langzamerhand steeds langer licht. Ik hoop dat ik vandaag heerlijk buiten kan genieten van het lekkere weer en mijn verjaardag een beetje kan vieren. 

Deze week heb ik fotoshoot gehad met Julia. Julia heb ik leren kennen via Instagram. Zij begon mij te volgen en toen ben ik haar ook gaan volgen. Na een tijdje kwamen wij erachter dat wij in dezelfde stad wonen! Hoe leuk en toevallig? Wij raakte aan de praat en uiteindelijk is er dus een fotoshoot uitgekomen! Zodra ik de foto’s heb zal ik deze met jullie delen. 

BID Positivity Award! 

Misschien heb je hier al wat voorbij zien komen op de pagina van Jessica en bij mij, maar ik ben dus genomineerd! In de categorie meest positieve onbekende Nederlander! 

De BID Positivity Awards maken onderdeel uit van de Big Improvement Day (BID). BID is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. Met deze awards geven ze aandacht aan de kracht van positiviteit en improvement. Ze hopen met deze Awards anderen te inspireren om vaker te denken in mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden. Er zijn 4 categorieën:

1) Meest Positieve Bekende Nederlander 

2) Meest Positieve Onbekende Nederlander 

3) Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie 

4) Meest Positieve Overheidsorganisatie

In de 2e categorie ben ik dus genomineerd! Je kunt stemmen tot en met 31 maart via de onderstaande link!  Vergeet niet om je stem per mail te bevestigen. Dit gaat heel gemakkelijk door op de binnen gekomen mail op bevestig je stem nu te klikken! Mocht je geen mail hebben ontvangen kijk dan ook even tussen de spam daar kan hij ook belanden. Ik zou het heel erg waarderen als jullie op mij willen stemmen en wellicht de link om te stemmen willen delen! 

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *