Bijzondere dag en meer… – De week van… Naomi

Vorige week vrijdag had ik een hele bijzondere dag. Mijn neef ging trouwen met zijn vrouw. Het was de perfecte dag de zon scheen en voor oktober was het lekker warm. Het was een drukke en vermoeiende dag, maar vooral heel erg mooi en leuk! 

Die ochtend moest ik eerst naar het ziekenhuis voor de immunotherapie want dat gaat gewoon door. Daarna ging ik door naar de kapper om mijn haar te laten doen. Eerst wilde ik dit zelf doen, maar toen ik mij bedacht dat ik ook nog naar het ziekenhuis moest leek het mij verstandiger dit te laten doen om energie te besparen. Ze hebben mijn haar echt goed gedaan! Zelfs in de avond zaten de krullen er nog goed in en dat is uitzonderlijk. Mijn haar was dus echt goed gedaan gelukkig! 

"Ik kan gewoon in mijn pyjama in bed liggen."

Wij bleven daar slapen en ging de volgende dag weer terug naar huis. Ik moest de kleine konijntjes voor het eerst een nachtje missen. Er werd goed voor ze gezorgd, maar toen ik terug kwam leken de alweer een stukje groter. Ze groeien nu heel erg hard! Ze eten ook voer en hooi en drinken ook goed. Ze zijn al best tam ik kan ze aaien en ook al een beetje op tillen. Ze zijn allemaal heel erg lief en doen het goed. Het is nog even afwachten of Happy niet weer zwanger is want dat kan. Dat blijft een verrassing want het is lastig de zien. 

Ik heb nog online les, maar ook fysieke lessen op school. Stiekem vind ik de online lessen super fijn. Het kost mij minder energie doordat ik niet hoef te reizen en ik kan gewoon in mijn pyjama in bed liggen. 

Vorige week had ik ook mijn tweede vaccinatie voor de Hepatitis B. Deze moet ik vanwege mijn opleiding. Ik moest een aparte afspraak maken omdat ik immunotherapie heb en er tussen de prikken van de immunotherapie en een vaccin een week tussen moet zitten. Het ging goed en daarna ben ik nog even naar school geweest. 

Ik ben momenteel met iets leuks bezig waar ik binnenkort misschien iets meer over kan vertellen… 

Een heel mooie en fijne week gewenst en hopelijk tot de volgende blog! 

Liefs, Naomi 

 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *