Brand! – De week van… Naomi

Konijnen

Waarschijnlijk de één na laatste blog die ik ga wijden aan de baby konijnen. Ik zeg wel baby, maar zo klein zijn ze niet meer.

Ze eten en drinken super veel en dat is dan ook te zien. Ze groeien zo hard! Eind volgende week/die week erop mogen ze naar hun nieuwe baasjes toe. Ik ga ze ergens natuurlijk missen, maar aan de andere kant is de rust dan weer een beetje weder gekeerd. Er gaat best veel tijd zitten in het verzorgen en voeren van de kleintjes. Voordat de kleintjes er waren was er één grote voerbak waar Happy en Lucky uit aten, één waterbak en één poepbak. Nu heeft Happy een aparte voer, water en poepbak, heeft Lucky alles apart en de kleintjes hebben alles apart.

"... en hoorde het brandalarm afgaan."

Ik vind het ook fijn dat Happy en Lucky straks weer allemaal bij elkaar mogen. Dan kunnen ze weer gezellig met elkaar spelen en tegen elkaar aan liggen. Ik denk dat ze elkaar best hebben gemist. Over twee weken zal ik ook de naam bekend maken van het konijntje wat ik ga houden. Jullie mogen raden als jullie willen. Ben benieuwd of iemand het kan raden!

Brandalarm

Vorige week ging op school het brandalarm af. Ik was samen met één klasgenoot op school omdat wij een gesprek hadden voor ons leerplan. Wij zaten allebei in een andere ruimte. Ik was net klaar met mijn gesprek liep het lokaal uit en hoorde het brandalarm afgaan met daarna een tekst waarin er werd gezegd zo snel mogelijk het lokaal te verlaten. Snel ging ik naar beneden toe en snel stond er buiten een hele menigte. Het is echt heel lang geleden dat ik zoveel mensen bij elkaar zag. Ik ben dan ook snel weggegaan omdat ik er gek van werd. Eenmaal thuis een beetje overprikkeld, maar blij dat ik weer huis was, ik snel weggegaan was en ik na het gesprek ook niks meer had.

Verder had ik vorige week weer de wekelijkse therapieën en school. Nog tweeënhalf week en dan heb ik heerlijk vakantie van school. Dan ga we weer een nieuw jaar in. De volgende blog zal mijn laatste zijn van 2021. Gek om te beseffen dat wij alweer naar het jaar 2022 gaan.

Ik hoop dat jullie een fijne en mooie week hebben en dan zie ik jullie graag over twee weken!

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *