Druk – De week van… Naomi

Zoals de titel al zegt ”druk”. In mijn vorige blog had ik het over de immunotherapie, nog online les hebben en mijn konijnen. In deze blog zul je hier een vervolg van lezen en nog meer…

''De reacties waren nog heftiger!''

In mijn vorige blog had ik het over de allergische reacties die ik heb op de immunotherapie. Met extra medicijnen erbij om te ergste reacties tegen te gaan gaat het redelijk. Ik zit nu op de hoogste dosis. De keer ervoor met een lagere dosis waren de klachten al aardig aanwezig en die keer erna waren de reacties nog heftiger. Afgelopen keer krijg ik tijdens het wachten de extra medicijnen omdat mijn keel vrij snel alweer dik werd. Ook had ik de welbekende allergische reacties. De dag zelf van de immunotherapie en de dag erna ben ik niks waard en lig ik eigenlijk de hele dag op bed. De derde dag gaat het dan wat beter en dan is het zondag kan ik mij klaar maken voor de week en begint de nieuwe week alweer. 

"Hing er een stuk los''

Zaterdag voelde ik dat er een stukje lijm achter mijn tanden bij het spalkje (dit is een draadje achter de tanden waardoor de tanden op zijn plek blijven na het dragen van een beugel) was afgebroken. Het was weekend dus de praktijk is gesloten. Een stukje lijm weg is niet erg, maar zondag avond lag ik in bed en voelde ik ineens een draadje. Mijn bed uit om te kijken wat het nou precies was, was het spalkje achter mijn tanden afgebroken en hing er een stuk los. Ik ga zo niet slapen dacht ik dus hup naar beneden mijn vader die met een tangetje het loshangende stukje heeft afgeknipt en weer naar bed toe slapen. De volgende ochtend vroeg gebeld naar de praktijk en ik kon gelukkig begin van de middag terecht.  

"En dan ben ik weer een jaartje ouder''

Vandaag is het 23 februari als jullie deze blog lezen. Morgen 24 februari word ik een jaartje ouder namelijk 21! Echt feest is het niet want dat kan natuurlijk niet vanwege dat virus, maar ik ga er een gezellige dag van maken. Aan de andere kant ook best fijn dat er bijna geen mensen komen ben ik de dagen erna nog wat waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *