Echt winterweer

Afgelopen week was het zo enorm koud! Er lag veel sneeuw en ik kon helaas niet naar stage. Één dag ben ik een deel van de middag geweest. Het was jammer dat ik niet vaker kon gaan. Ik heb gewerkt aan mijn school opdrachten, geleerd en gewerkt aan mijn stageverslag. Door de kou ben ik altijd meer vermoeid en heb ik meer pijn. Zoals meerdere chronisch zieken wel zullen herkennen. Ik vind de sneeuw een mooi plaatje maar verlang wel weer naar de lente en zomer! 

Afgelopen zaterdag had ik afgesproken met mijn ook chronisch zieke beste vriendin! Het was echt al langer dan een jaar geleden dat ze hier is geweest ;( Het was super gezellig en fijn dat ze er was. Wij hebben samen geschaatst op de ijsbaan in mijn woonplaats. Het was erg leuk, maar wel echt intensief. Tijdens het schaatsen voelde ik mijn benen al en na die tijd helemaal. Het was het echt heel erg waard! Het was zo leuk dat het lukte en ik heb kunnen schaatsen. Soms moet dingen doen waar je last van krijgt, van moet bijkomen of wat anders om er vervolgens met een fijne herinnering op terug te kijken. Je laad er mentaal ook erg van op en dat is ook belangrijk 😉 Ik kan voorlopig nog nagenieten van deze leuke dag wat je waarschijnlijk wel kunt begrijpen! 

Doordat ik niet naar stage kon heb ik kunnen werken aan mijn stageverslag, opdrachten voor school en kunnen leren. Ik heb ook weer lekker online kunnen trainen bij fysiotherapie. 

Ik merk dat het de afgelopen dagen weer eerder lichter is buiten. Dit vind ik echt heel erg fijn en een teken dat we steeds dichterbij komen bij de lente en dus warmer weer! Dit weekend een voorproefje want de voorspellingen laten zien dat het rond de 15 graden wordt. Heerlijk! Het verschil is wel echt enorm als je bedenkt dat het dit weekend of vorige week in de nacht nog 15 graden onder nul was. 

Verder doe ik het rustig aan want volgende week ben ik jarig niet dat ik het uitgebreid kan vieren, maar wel fijn als ik niet de hele dag na stage hoef te slapen 😉 En vanaf volgende week staan er weer verschillende afspraken gepland de komende weken. Kno arts, diëtiste, ergotherapie mijn tweewekelijkse fysiotherapie, pijnpoli, tandarts (hopelijk) de kapper en anders pech. Ik heb lang haar dus ik heb er gelukkig niet enorm veel last van. Het klit meer, maar verder niets er moet de komende keer gewoon wat extra vanaf! 

Ik wens jullie een fijne week toe! 

Liefs, Naomi 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *