Eerste column van 2021

Gelukkig nieuwjaar iedereen of zoals het rond gaat gelukkig, nieuwjaar! Ik hoop dat we ergens in dit jaar van corona af zijn en alles weer normaal wordt, maar dat zal nog wel maanden duren. 

Ik heb een week vakantie gehad voor kerst. De week erna dus tussen kerst en oudjaar lekker een weekje stage gehad. In de tussentijd heb ik ook een gesprek gehad met de anesthesist voor de plaatsing van de button. Ik ben weer goed gekeurd en wacht nu op een datum dat het wordt geplaatst!

Eerste kerstdag heb ik lekker met mijn ouders gevierd. Wij hebben lekker zelf kleine pizza’s gemaakt en dan bakken wij ze in de pizzarette. Erg lekker en leuk! Tweede kerstdag was mijn oma er en hebben we lekker gegourmet. De dag erna was het restje dag van alles en dan de lekkere broodjes. Oudjaar heb ik met mijn gezin gevierd. 

Sinds vorige week heb ik ook eindelijk weer twee keer in de week fysio. Dit is beter om dingen te kunnen opbouwen en ik merk fysiek dat het ook beter is voor mij. Vanaf nu dus weer twee keer in de week. Nog steeds wel online, maar eigenlijk gaat dat hartstikke goed. Beter dan verwacht! 

Vandaag contact opgenomen met het ziekenhuis voor de plaatsing van de button. Eerst waren er negen wachtende voor mij toen dacht ik, ik bel later wel weer terug. Een klein uur later waren er nog twee voor mij toen maar besloten om te wachten. Ze kon het niet vinden en zou mij terug bellen. Na ongeveer een uur werd ik terug gebeld ze zijn er mee bezig. Nou dat hoop ik maar want zit er met smart op te wachten. 

Deze week weer stage en donderdag ga ik een ochtend mee lopen op de verpleegafdeling. Daar gaat alles namelijk anders en het is leuk om dat ook te zien. Daar heb ik ook zin in al is het op de afdeling waar ik stage loop ook hartstikke leuk. 

Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar goed zijn begonnen en zie jullie volgende week weer bij een nieuwe column! 

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *