Eindelijk een button?

Afgelopen vrijdag heb ik een examen gehad van medische terminologie.
Ik kreeg dezelfde dag te horen dat ik het examen gehaald heb!

En dan het antwoord op de vraag komt de nieuwe button er dan eindelijk? Ja! Afgelopen week had ik gebeld. Eerst stond ik een tijdje in de wacht en toen ik hoorde dat ik de 9e wachtende was, besloot ik later even terug te bellen. Het duurde even voor er werd opgenomen, maar toen er werd opgenomen begon het verhaal. Ik moest de anesthesie afdeling bellen volgens haar. Ik legde netjes uit dat dit niet moest omdat ik daar al een afspraak had gehad en het nu bij hen lag. 

Ik weet nu ikzelf ik het ziekenhuis stage loop hoe het een beetje werkt. Ik had ook geen zin om van het kastje naar de muur de worden gestuurd, want inmiddels weet ik ook hoe dat kan gaan. Toen noemde ze de afspraken op die ik had de komende tijd. Na een paar keer uitleggen begreep ze het. Ik ben ook lastig 🙂 Ze vertelde mij dat ze ging overleggen en ik terug gebeld zou worden. Toen ik terug werd gebeld werd er gezegd ze zijn er druk mee bezig. Ik was al blij dat ze überhaupt terug had gebeld want vaak gebeurt dit ook niet. Van binnen dacht ik eerst zien dan geloven want ik weet inmiddels hoe dat kan gaan. Gelukkig was dit niet het geval en ontving ik de volgende dag een brief met de afspraak. Zo enorm blij ben ik hiermee! 

Morgen wordt de button geplaatst onder een roesje / narcose. Ik vermoed dat ze ook wel het wildvlees moeten aanstippen of wegsnijden omdat dat nu ook weer erg is. Kunnen ze dat mooi doen als ik toch slaap heb ik er ook geen last van 😉 

Van het weekend ik heb voornamelijk doorgebracht op bed of beneden in de stoel. Ik heb enorm veel pijn bij mijn sonde wat frustrerend is, maar ik ben aan het aftellen en nu is het nog maar één nachtje slapen! 

Maandag had ik een bel afspraak met mijn kno arts. Hij belde later dan was afgesproken en dat was net op het enige moment dat ik hoopte dat hij niet zou bellen. Zul je net zien. Gelukkig was het een erg goed gesprek! 

De uitslag van het audiologisch centrum is ook besproken. Ik heb gehoorverlies en waarschijnlijk ook tinnitus maar gelukkig geen erg gehoorverlies. Het zit onder gemiddeld, hoeveel decibel gehoorverlies ik op dat moment had weet ik zo niet meer uit mijn hoofd, maar gelukkig is er geen erg gehoorverlies gemeten. Het gehoor en de klachten wisselen enorm. De ene keer is het een harde piep en hoor ik minder andere keer alleen slechter gehoord en zo van de week ging het wel weer aardig. De ene keer zijn mijn oren helemaal van binnen kapot, heb ik loop oren en zijn ze ontstoken. Dat is ook het lastige dat het heel erg verschilt. Ik weet nooit hoe de volgende dag is überhaupt niet met alles, maar met mijn oren ook niet. Soms wordt ik wakker met een dicht oor, of stekende pijn of een piep en soms ook niks altijd een verrassing. Heel af en toe gaat het gelukkig ook eventjes goed. 

Dan heel erg leuk nieuws! Ik ben genomineerd voor BID positivity award! Zo gaaf! Nu wil ik winnen ook 🙂 Als je ideeën hebt hoe ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken of andere ideeën hebt hoor ik het graag! Stemmen kan vanaf 22 februari hoe en wat zal ik tegen die tijd nog even delen. 

Hoe het donderdag is gegaan en of ik eindelijk van de pijn af ben hoor je volgende week net als andere nieuwtjes!

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *