Eindelijk weer een column

Jaa, jullie hebben even moeten wachten, maar vandaag staat er weer eentje online! 

Door verschillende omstandigheden hebben jullie helaas even moeten wachten. Gelukkig gaat het met Jessica langzaam weer ietsje beter na haar corona besmetting. En heb ik even tijd en energie kunnen vrij maken om een column te schrijven. 

Deze week is mijn laatste week stage. Daar is mijn lichaam ook echt hard aan toe. Stage is erg zwaar en het vergt veel van mijn lichaam. Tegelijkertijd is het ook erg leerzaam! Veel hebben niet door dat een paar uurtjes stage voor mij nog meer energie kost dan een hele werkdag die “normale” mensen draaien. Na stage is het gelijk mijn bed in slapen en rusten en eruit bij het avond eten. Het nieuws nog even kijken en soms iets meer en vervolgens weer naar boven om weer te slapen en te rusten. 

Maandag en vrijdag heb ik nog examens. Volgende week vrijdag nog eentje. Daarna zal ik nog een enkele keer of keren les hebben op vrijdag. Dit omdat doordat ik wel eens toetsen en examens heb gemist er nog een paar moet inhalen. Daarom krijg ik nog uitleg over waar de examens over gaan en hoe ik kan leren. Heel erg fijn dus eigenlijk! De rest van de week ben ik vrij. De eerste tijd zal het even bijtanken worden en mijn fysiotherapie twee keer in de week weer oppakken. Hopelijk kan ik weer goed de oefeningen doen.

Dinsdag was mijn eindbeoordelingsgesprek. De eindbeoordelingen werden doorgenomen en de stageperiode werd door besproken. Alles was natuurlijk helemaal goed 😉 

Donderdag is dan echt mijn laatste stagedag en neem ik afscheid van iedereen. Ik zal woensdag wat lekkers bakken om mee te nemen en uit te delen. 

Volgende week kunnen je weer gewoon een column verwachten, met heeeeel leuk nieuws 😉 Bedankt voor het lezen en hopelijk hebben jullie en fijne week met mooie lichtpuntjes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *