Ferrari – Mijn ‘vriend’ MS & ik

Hallo allemaal, 

Tsja, ik heb een Ferrari (lees rollator), tenminste dat maak ik er maar van. Dit omdat mijn balans ver te zoeken is helaas. 

Helaas vind ik de rollators die te koop zijn niet echt hip, er is er nu een van het merk #Rollsint met een Delfts blauwe print, maar niet te betalen, helaas. Net zoals veel hulpmiddelen. Echt leuk vind ik het niet en het was ook even een stap om te nemen om er mee te gaan lopen. In het begin heb ik er eerst ‘s avonds wat proefrondjes mee in het donker buiten gelopen. Kon niemand me zien. Misschien letten de mensen ook niet zo op me, maar het idee alleen al…

Ik zie het als een fijn hulpmiddel welke me helpt om weer een goede conditie op te bouwen, en dat lukt me aardig moet ik je zeggen. Ik heb er nu maling aan en omarm de hulpmiddelen maar. Ze  helpen me verder en zorgen voor een goede mobiliteit en vrijheid.

Ik ga er  vol voor en maak er elke dag maar weer wat van. 

Lieve groet en hele fijne dag, Rita.

One thought on “Ferrari – Mijn ‘vriend’ MS & ik

  1. Anja

    Lieve Rita,
    Hulpmiddelen zijn heel fij, maar soms er confronterend. Zo herkenbaar in hoe je het verwoord. Maar de aanhouder wint. Wees trots op jezelf en je ferrari mag best gezien worden. Maar ik begrijp de stap zeker.

    Dikke knuffel Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *