Immunotherapie

Afgelopen week had ik weer immunotherapie. De vorige keer had ik aardig wat klachten, allergische reacties. Deze keer ook weer, maar had ik andere medicijnen erbij gekregen die wel iets hielpen. Gelukkig kan ik gewoon door met de immunotherapie in de hoop dat straks mijn allergieen weg zijn. Dit wordt spannend omdat ik sinds een paar weken weer klachten heb van een bepaalde allergie. En de immunotherapie al wel zou moeten helpen als het goed is. Afwachten dus en geduld hebben.

School

Terwijl de scholen alweer fysiek alle lessen mogen geven heb ik nog even online les. Dit vind ik helemaal niet erg. Momenteel hoef ik alleen voor vaardigheid lessen naar school. De online lessen schelen mij veel energie. Ik hoef niet te reizen en kan daardoor ook meer lessen volgen. 

Konijnen

Zoals jullie in de vorige blog hebben kunnen lezen had ik helaas Lovely weg moeten doen. Gelukkig is hij bij een goed nieuw thuis gekomen en heeft hij een leuk nieuw baasje. Een fijn gevoel dat hij goed terecht is gekomen. Het gaat heel erg goed met Happy & Lucky. Het is nu weer hoe het was en dat is helemaal prima. 

Ik hoop jullie over twee weken weer te zien bij een nieuwe en langere blog. Fijne week gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *