Laatste blog 2021 – De week van Naomi…

 

Gek om te beseffen dat 2021 alweer bijna voorbij is. Het is ook gek dat we nu hetzelfde als vorig jaar weer in lockdown zitten. Ik heb een week eerder vakantie van school. Ik heb wel opdrachten die ik moet maken, maar daar heb ik drie weken de tijd voor. Ik zorg dat ik het deze week allemaal maak zodat ik de komende twee weken daar niet naar om hoef te kijken. Stiekem ben ik best blij dat ik deze week niet naar school hoef. Het scheelt een hele hoop energie. 

 

 

De kleine konijnen

 

Dan over de kleine (inmiddels al wat grotere) konijntjes. Eentje is inmiddels opgehaald door de nieuwe eigenaar. Die heeft een goed nieuw huisje en baasjes en daar ben ik heel erg blij mee. De overige twee zouden vandaag opgehaald worden, maar die hebben helaas afgezegd waardoor die twee konijntjes nog op zoek zijn naar nieuwe eigenaren. Mijn lievelings konijntje blijkt toch een vrouwtje te zijn dus die ga ik houden. Ze heeft ook al een naam namelijk Lovely! Haar ouders heten Happy en Lucky. Binnenkort zullen ze alle drie samen in het hok gaan. 

 

 

Fijne feestdagen!

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling! Dat 2022 een mooi jaar gaat en mag worden. Ik zie jullie in januari weer bij een nieuwe blog! 

 

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *