Musicbox – MS Diva

I’m the one who loves to write,
but hates to speak.
I’m the one who love silence,
but dies without music
-Conny Cernik-

Een quotes die echt bij mij past, precies zoals ik ben. Ik hou van schrijven, maar wil niet in de belangstelling staan. Ik hou van foto’s maar sta liever achter de lens en ja, ik hou van alleen zijn, de stilte maar wel met muziek.

"Iedereen is welkom."

Muziek is voor mij erg belangrijk en ik ben daar zeker niet alleen in. Ik merkte bij mijn lotgenoten dat velen ook liefhebbers zijn van muziek. Ze kunnen even wegvluchten, maar ook een stevig potje janken of hard meeblèren met hun favoriete nummers. 

Daarom ben ik twee jaar geleden begonnen met de ‘Musicbox” een besloten Facebook groep, waar we liedjes met elkaar delen, bij elkaar komen om over muziek te praten maar het belangrijkste, mensen het gevoel geven dat ze niet alleen zijn. In de groep zit van alles wat, voornamelijk chronisch zieken, daarvan leeft een deel achter gesloten deuren en ik heb gemerkt, dat ze veel steun hebben aan de Musicbox.

Zo probeer ik ook altijd tijdens deze donkere maanden wat meer te plaatsen en zorg ik dat ik met de kerstdagen ook actief ben, zodat de mensen die alleen zijn met de kerst, zich niet alleen voelen en weten dat ze gezelschap kunnen vinden in de “Musicbox”

Iedereen is welkom, mocht je ook lid willen worden, klik dan hier

Liefs, MS Diva

Photocredit: Simon Noh 

 
 
Tagged on: , , ,

2 thoughts on “Musicbox – MS Diva

  1. Carlo

    Without music live would be a mistake! Friedrich Nietzsche. Ook voordat ik een stempeltje had kon je mij vinden in concerzalen en festivals. Thuis staat altijd muziek aan.

  2. Belinda

    Ik mis mn muziek zo enorm. Sinds mn 1e herseninfarct kan ik zo slecht tegen geluidsprikkels dat ik amper meer muziek kan luisteren. Ik ging zo graag naar concerten maar ook dat kan niet meer.
    Ik kon echt mn emoties kwijt in t luisteren naar (en mee blèren met) muziek

    Wat n mooi initiatief van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *