Nieuwe meubels – Anja’s gedachten

Ik woon nu ongeveer 16 jaar op mezelf. Toen ik hier kwam wonen kocht ik fel blauwe stoeltjes. Ik was toen 17 jaar en dan koop je dat. Maar inmiddels ben ik bijna 33 en is een vernieuwing in mijn huis meer dan welkom. Vorig jaar besloot ik al om mijn muur een ander kleurtje te geven. Dat is uiteindelijk een taupe kleurtje geworden. En nu was het tijd voor weer iets nieuws.

"De winkel zag er bij binnenkomst al heel gezellig uit."

Ongeveer een week of zes geleden begon ik me echt te storen aan mijn stoeltjes in de woonkamer. Na meerdere keren me geërgerd te hebben aan het feit dat we ze niet meer schoon kregen, dacht ik: nu is het tijd dat ik nieuwe stoeltjes ga kopen.”

Twee weken geleden gingen mijn moeder daarom een middagje naar de woonboulevard om zoals gezegd nieuwe stoeltjes uit te zoeken. Waar ik naar op zoek was weet ik niet heel goed, de enige eis die ik had was dat er wieltjes onder de stoeltjes zouden zitten, verder wilde ik graag dat ze er wat volwassener uit komen te zien.

Ik weet niet of ik de naam van de winkel mag noemen. Maar het was een hele sfeervolle winkel met verschillende rollende stoeltjes. De winkel zag er bij binnenkomst al heel gezellig uit. Ik geloof dat we vier verschillende stoeltjes hadden gezien. De laatste waren het beste. Die zijn het ook geworden. Nadat ik de stoeltjes had gescoord wilde ik nog een lamp hebben voor sfeerverlichting. Deze konden we vinden een bouwmarkt. 

"Als een echte klusjesvrouw was ze bezig..."

Een mooi blauw lampje die veel gezellig licht geeft.

Gisteren was de dag dat mijn moeder de stoeltjes op kon halen. Toen ze waren gehaald kon het bouwpakket in elkaar worden gezet. Eerst de zitting vast gemaakt aan het frame en het toen op zijn
kop gelegd om de wieltjes er een voor een aan te draaien, als een echte klusjesvrouw was ze bezig met de moertjes en de schroefjes. Het was heerlijk om even te shoppen voor nieuwe spullen in huis.

2 thoughts on “Nieuwe meubels – Anja’s gedachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *