Nog één jaar…

Terwijl ik naar de Kane docu kijk op Videoland, bedenk ik me dat ik mijn site moet opzeggen. Of toch nog niet? Keuzes keuzes… Toch?

Nou, dat valt dus mee. Het typen gaat me niet zo eenvoudig meer af met mijn handen en daarnaast vind ik mijn leukste nieuwste hobby, mijn podcast, zoveel leuker. Dus de keuze is wel al gemaakt om definitief te stoppen met deze site, alleen niet nu meteen maar volgend jaar. Om precies te zijn 4 oktober 2024. 

Er gaat nog wat water door de zee voordat alle verhalen verloren gaan omdat ik het toch best pittig vind. Maar tegelijkertijd denk ik dat het wellicht sowieso al een zinkend schip was. Tenminste, als ik bij mezelf te rade ga. Ik lees nl geen blogs, van geen enkele site. En hoewel ik eigenlijk ook niet echt podcasts beluister, ik heb een aantal meditatie podcasts van oud-briefschrijfster Stephanie geluisterd en luister podcasts van Candace Cameron Bure, is dat wellicht een moderner medium dan het hebben van een blog. Maar, wie ben ik om daar een zuiver oordeel over te vellen?

Voor mij werkt de combi Insta, TikTok, Facebook en nu dus Spotify als een tierelier. En wellicht komt daar nog wat anders leuks bij. Who knows? Ik ben dol op nieuwe dingen uit proberen maar ben momenteel vooral dol op het inrichten van mijn leven welke voor mij werkt. Het dansen, het eten koken, het bewust maken enzovoorts. Want linksom, rechtsom: dat is wel waar het voor mij allemaal om draait: mensen bewust maken van het feit dat dit mijn leven is. Dat mijn leven voor mij normaal is. Het rollen, lopen, liggen… 

Ik denk dat ik altijd een soort van podium wil blijven pakken om bewustwording te creëren. Niet voor een bak aan volgers, wel voor een bak viewers. Want als er ééntje is die de boodschap snapt, dan kan hij/zij/het die boodschap ook weer overbrengen… That’s my goal. Maar? Wel binnen mijn kunnen en in alle openheid. Want alleen dan werkt het, denk ik: alleen openheid leidt tot begrip. 

Enniewee, back on topic: nog één jaar… En ik heb geen idee of ik hier zelf nog iets ga doen in dat jaar maar ik geef jullie wel de kans om nog een jaar lang hier het archief in te duiken.

Heb het goed en don’t judge a book by its cover. X Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *