Pech – De week van… Naomi

Na een maand is er weer een blog van mij. De themaweek viel net in de week dat normaal gesproken mijn blog online zou komen. Jullie hadden in die week niet mijn blog, maar een verhaal over een foto in de themaweek. Mocht je de verhalen uit de themaweek nog niet hebben gelezen kun je dat alsnog doen. Erg leuk al zeg ik het zelf!

 

De titel zegt het al ''pech''

Hoewel mijn weken niet alleen uit pech bestonden. Afgelopen vrijdag had ik een toets op school en daarna immunotherapie. Er was wat mis met de toets er stonden dubbele vragen in dus die moest ik maandag weer opnieuw gaan maken. Ik was er niet heel erg blij mee omdat ik wist dat ik in het weekend niet veel energie zou hebben om te leren maar goed. Wat is dat is en kan ik niks aan doen en veranderen. 

Vrijdag was de laatste keer voor deze reeks immunotherapie. Over een paar maanden weer verder! Super blij dat ik daar nu even vanaf ben want het is best pittig. Deze laatste keer was gelukkig voorlopig de laatste keer want de klachten waren het heftigst tot nu toe. Maar verder met de ”pech”. 

Maandag had ik dus weer de toets die overigens niet super ging, maar ik heb een voldoende. Zoals mijn moeder zei:, het cijfer kan niet altijd hoog zijn”. En dat is ook zo. Maar goed daarna ging ik naar huis zoals altijd op bed liggen slapen en bij komen en daarna had ik online les. Daar ging het mis. Ik klapte mijn laptop open en mijn scherm was aan het flikkeren en van de kleuren klopte niks meer. Ik schrok mij rot en wist niet wat ik er mee moest. Ik moest mijn online les volgen en mijn Ipad was natuurlijk leeg dus deed ik het maar even via mijn telefoon. Niet ideaal, maar gelukkig hoefde wij niet echt wat te doen waar ik mij laptop voor nodig had. De laptop heb ik overigens weggebracht en er wordt een nieuw paneel opgezet. 

Later die middag had ik nog fysiotherapie een redelijk nieuw shirt aangetrokken en toen ik thuis kwam zat er ineens een zwarte vlek. Werkelijk waar geen idee waar die vlek vandaan komt. Helaas heeft het vlekkenmiddel en vlekkenprogramma van de wasmachine niet geholpen. Achja en nieuw shirt is nog altijd beter dan een nieuw paneel van de laptop.

Een bewogen week met pech, maar met ook genoeg leuke dingen. Zoals het weer wat weer eindelijk beter wordt! Heerlijk de zon die weer schijnt! 

Ik zie jullie over twee weken weer bij mijn nieuwe blog.

Veel liefs, 

Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *