Positieve energie – Anja’s gedachten

De kerstdagen liggen achter ons en inmiddels is een nieuw jaar van start gegaan als deze blog online komt. Volgegeten van het kersteten en een ingetogen oud en nieuw feest is het jaar weer van start gegaan.

Zo aan het begin van het nieuwe jaar wil ik jullie laten weten dat ik veel positieve energie haal uit de scheurkalender van www.voorpositiviteit.nl Voor elke dag een spreuk waar je soms veel aan hebt en soms wat minder. Het helpt mij in ieder geval om de positieve dingen in deze moeilijke tijd te blijven zien. 

Ik denk dat daar in deze tijd wel heel veel behoefte aan is. Positief zijn lukt zeker in tijden als deze niet altijd even goed. Als we alleen maar thuis zitten en verder niet heel veel meer kunnen, word je gedwongen om te genieten van de dingen die je huis je biedt of de activiteiten die je in huis kan doen. Door de kalender is er iedere dag een spreuk die je ook wel na kan laten denken over je leven.

Ik zou zeggen: begin het nieuwe jaar goed met een kalender van de site. Op de site kun je je ook nog aanmelden voor de spreuk van de dag. Dan krijg je iedere dag een mail met een positieve spreuk. Dat kan dan in plaats van de kalender. Of je kan ook beide doen. En of dat nog niet genoeg is bieden ze ook nog verschillende trainingen aan om aan jezelf te werken en er iets van te leren. 

"Maar zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van positieve energie?"

Zelf heb ik een hele tijd geleden meegedaan aan een cursus zelfvertrouwen. Dan krijg je ook iedere dag mailtjes met opdrachten om aan te werken en
over jezelf na te denken. Daarnaast verkopen ze ook nog leuke boekjes en een positief dagboek waar je per dag drie positieve dingen in kan schrijven. Dus om het jaar goed te starten zou ik zeggen, neem eens een kijkje op de site en doe wat voor jou goed voelt. Maar zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van positieve energie?

Ik wens jullie trouwe lezers van deze mooie site veel gezondheid en nu een flinke dosis positieve energie een gelukkig en liefdevol 2022. En wil je me even laten weten als je iets hebt gedaan op de site? Dat vind ik leuk om te lezen.

3 thoughts on “Positieve energie – Anja’s gedachten

  1. Ms diva

    Wat een fijne blog Anja! We kunnen allemaal wel wat positieve energie gebruiken met deze grijze dagen 😉
    Heerlijk jouw positieve energie te voelen in je blog

  2. Anja

    Dankjewel Nadia.

    Ik heb net een mailtje gestuurd. Ik ben benieuwd naar de reactie wie weet wordt vervolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *