Sneeuw en kou

Iedereen zal al veel gelezen hebben over de sneeuw en de kou. Het zal niemand ontgaan zijn dat er veel sneeuw ligt in Nederland. Niet overal ligt evenveel, maar waar ik woon is echt veel gevallen. 

Hier begon het zaterdag avond met sneeuwen. Zondag werd ik wakker in een witte wereld. Er werd in de ochtend meteen sneeuw geschoven want er was heel veel gevallen! Het bleef zowat de hele dag sneeuwen. Er kwam steeds meer bij en het was niet bij te houden. Aan het einde van de middag even een lekker rondje gelopen. In de avond kapot, maar het was het zo waard! Zondag had ik al in de gaten en mijn ouders dat het hem niet ging worden om naar stage te gaan. Die ochtend was er nog code oranje en werd het afgeraden de weg op te gaan als het niet noodzakelijk is. 

Sneeuw heeft iets leuk en iets magisch, maar de kou daar houd ik niet van. Door de kou heb ik meer last van mijn gewrichten, pijn en meer vermoeid. Maar gelukkig is het niet het hele jaar winter 😉 Ik ben deze week helaas nog niet naar stage geweest omdat de wegen hier te slecht zijn om op te rijden. Ik wil geen risico’s nemen en graag veilig aankomen. Ik zie nog wel of ik deze week nog kan. Ik hoop van wel, maar veiligheid gaat voorop. Ik heb gewerkt aan mijn school opdrachten en mijn stageverslag. 

Ik heb sinds vorige week weer online les op vrijdag. Ondanks online minder leuk is, docenten het niet handig vinden, vind ik het echt ideaal! Ik hoef niet heen en weer naar school. Met de bus ben ik bijna een uur bezig met naar de bushalte fietsen, wachten op de bus, de rit zelf waar ik overigens altijd enorm misselijk in wordt en dan naar school. Met de auto duurt het een halfuurtje. Ik ben vanaf eind februari al niet meer met het openbaar vervoer geweest en naar school voor les. Al bijna een jaar niet dat klinkt echt gek als ik dit zo opschrijf. Maar goed het online les hebben heeft voor mij dus vele voordelen. Ik heb geen reistijd, kan het volgen in mijn bed en ik kan meer lessen volgen. De online lessen duren nu korter dan als ik naar school ging. Ik volgde altijd maar de helft of minder van de lessen. Nu dus niet en dat geeft eigenlijk ook wel een heel erg fijn gevoel. Je krijgt alles mee, mist niks en hoeft niet alles na te vragen. Het zou voor mij echt fijn zijn als online les na corona ook gewoon mogelijk is! En ik denk voor veel meer! 

Ik ga deze week genieten van het witte uitzicht, hopen dat ik nog naar stage kan en anders er het beste van maken. Ik ben benieuwd of er bij jullie ook heel veel sneeuw ligt?

Liefs, Naomi 

Tagged on: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *