Spoons – Chronisch in ‘t buitenland

Goedenavond,
 
Het is hier nu 23:52 uur. Ik bedacht me net: ‘shit, ik moet nog schrijven!’ En de reden was dat ik regelmatig niet of nauwelijks in slaap kan komen en jij zomaar in slaap valt. Weet je daar al iets meer over? 
 
Bij mij ligt het aan mijn eten, drinken en het feit dat ik een middenrif probleem heb. Erg irritant, met name qua inslapen want ik krijg altijd een soort van schok bij mijn middenrif als ik echt in slaap dreig te vallen. 

"Ik hou het dus even kort."

Ik had je eerder willen schrijven maar het is hier enorm hectisch met de rechtszaak tegen te gemeente Coevorden. We kopen deze week een besluit te horen. Onwijs spannend is een understatement… 
 
Ik hou het dus even kort. 
Dikke knuffel,
Jessica 
 
PS. Is de lente bij jullie al begonnen? 
Hoi Jessica,
 
Het komt allemaal langzaam beter in beeld en morgen heb ik gelukkig een afspraak met de slaapspecialist om het rapport te bespreken. Mijn huisarts denkt dat er misschien een volgende test gedaan gaat worden maar dan overdag… We gaan t allemaal weer meemaken, Jessica. 
 
Sinds Kerst heb ik dus zo’n horloge dat alle health dingen in de gaten houdt, en mn energie levels zijn zo laag altijd, niet normaal. Sommige dagen wordt ik wakker met een bodybatterij van 30 uit 100. Niet grappig hoe gesloopt, en dan probeer ik nog mn baan te doen. 
 
Dat wordt helaas steeds lastiger, maar gelukkig had ik al ‘accommodations gekregen om vanaf huis te werken. en afgelopen week had ik een gesprek met personeelszaken om te gaan kijken hoe verder. Het idee om te moeten kiezen voor gezondheid is superlastig, he. Wow. Ik had geen idee hoe lastig eigenlijk, als t een soort van voor je wordt besloten. Tot ik er nu voor sta. 
 
Maar alles staat op n laag pitje als ik t vergelijk met de strijd die jij moet leveren voor je woning. Wat toch in mijn open een basis behoefte is, mag ik denken. Hoop zo dat de rechter t ook zo ziet. Ik stuur vanaf hier allemaal goeie vibes jouw kant op hoor. En alle ‘spoons’ die ik over heb.
Laat je me weten hoe t gaat ermee ajb?
 
Warme knuffel vanuit een druilerig BC Canada, maar de vogeltjes fluiten en zijn druk in de weer voor lente. Resy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *