Stay happy – Mijn leven met Bechterew

Mooie mensen,

Vijftien maanden geleden alweer dat Jessica mij vroeg om mijn verhaal te delen op haar site. Een enorm mooi avontuur om te mogen delen. Ik heb er ook zeker van genoten om mijn strijd en overwinning met mensen te delen. Hopend dat de lezer er wat inspiratie uit kan halen. Ook vond ik het schitterend om te zien hoe Chronisch & Happy in de tussentijd gegroeid is met vele positieve mede-gastschrijvers.

Volgende hoofdstuk

Ik ga nu stoppen met schrijven voor Chronisch & Happy en mijn energie meer in mijn eigen toekomst stoppen. Er zijn nu een aantal privé zaken die ook meer van mijn energie vergen, plus dat ik alles al gedeeld heb wat ik te vertellen heb. Voor de nieuwe lezers: jullie kunnen altijd nog een stukje terug in de tijd om het avontuur te lezen. 

Stay happy

Blijf positief en blijf vooral positief over jezelf praten. Dat is toch wel mijn grootste boodschap die ik hier gedeeld heb. Het heeft mij in ieder geval gebracht waar ik nu ben. Je hebt meer in je mars dan dat je ooit zal denken. En blijf vooral praten over wat je door je ziekte meegemaakt hebt en nu nog steeds meemaakt. De wegen die wij door onze ziektes hebben te bewandelen doen ook zeker mentaal wat met je, dat heb ik vorig jaar ook zeker ervaren. Bij het schrijven van mijn eerste stuk kwamen er heel
wat vastgeroeste emoties los. Verdriet wat ik weggestopt had en jarenlang met me mee sleepte. Maar dankzij het schrijven eindelijk heb mogen verwerken.

Lees verder onder de foto.

Bedankt

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de steun de afgelopen tijd. En bedankt aan iedereen die mijn weg naar de halve marathon volgden.

Bovenal wil ik Jessica bedanken hoe zij een platform heeft gecreëerd om chronisch zieken te helpen en hun verhaal te laten doen. Ik wil iedereen succes wensen en zeggen, blijf je dromen volgen.  

René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *