TEAM

HET CHRONISCH & HAPPY TEAM

Lieve lezers,

Heel graag stel ik jullie voor aan ons leuke en gezellige (al zeg ik het zelf) Chronisch & Happy team. Zoals onlangs nog door een fris en fruitig teamlid gesteld: ‘het voelt als een warm bad.’ Ik ben dankbaar dat wij samen als team garant staan voor de nodige blogs, verhalen, brieven, vlogs en nog veel meer met als doel veel meer openheid te creëren zodat er steeds meer begrip ontstaat voor de chronisch zieken, zichtbaar én onzichtbaar. 

Liefs, Jessica

NAOMI

Naomi is sinds augustus 2020 betrokken bij Chronisch & Happy. Ze heeft een jaar lang wekelijks een blog aangeleverd, waarna ze halverwege 2021 besloot eens in de veertien dagen te schrijven.

Vanaf januari 2022 lees je haar blogs “De week van… Naomi” twee keer per maand op de woensdagmiddag. Naomi is naast blogster verantwoordelijk voor onze YouTube afdeling en bestuurslid van Chronisch & Happy. Daarnaast geeft ze je middels haar blog een kijkje in haar leven als begin twintiger met oa Ehlers Danlos.

ANJA

Hoofdfoto van de blog van Anja

Maart 2021 kreeg ik een leuk mailtje van Anja dat ze interesse had om te schrijven voor onze site. Vrij vlot daarna was alles in kannen en kruiken: sinds eind april ’21 schrijft Anja heel enthousiast voor Chronisch & Happy en zijn haar blogs iedere tweede en vierde donderdagmiddag van de maand te lezen onder de naam “Anja’s gedachten”. 

ELIANE

Sinds juli ’21 versterkt Eliane ons mooie team. Vanuit een heel zonnig Portugal hebben we een heel fijn gesprek gevoerd en was haar enthousiasme voor het delen als in #openheidleidttotbegrip duidelijk.

De blogs van Eliane lees je iedere eerste woensdagmiddag van de maand onder de noemer “Écht Eliane”, daarnaast is ze sinds januari 2022 bestuurslid én samen met Naomi verantwoordelijk voor onze YouTube afdeling.

MAXIME

Maxime Chronisch & Happy

Maxime is begin augustus ’21 samen met Rita één van de schrijfsters van de briefwisseling “Hé jij, vertel eens even…” geweest.

Vanaf februari blogt Maxime voor ons. Iedere derde woensdagmiddag om precies te zijn. En daar ben ik trots op want de aandoening MCTD verdient écht meer aandacht

RITA

Rita heeft samen met Maxime voor de rubriek “Hé jij, vertel eens even…” geschreven.

Vanaf februari schrijft Rita onder de titel “Mijn ‘vriend’ MS & ik” iedere tweede en vierde dinsdagochtend van de maand voor ons. 

ESTHER

Esther blogger Chronisch & Happy dokter Es

Esther heeft zich als bloggende huisarts sinds oktober maandelijks verbonden aan Chronisch & Happy om jou als lezer een inkijkje te geven in haar leven als huisarts. Ze blogt de ene maand vanuit eigen input en de andere maand gaat ze in op een vraag die bij jou als lezer vandaan komt. Haar blogs “Dokter Es” lees je iedere eerste dinsdag van de maand.

NADIA

Nadia profielfoto chronisch & happy

Nadia is ons leuke Limburgse teammember. Ze is ons team komen versterken per november ’21 en ze neemt de eerste drie maandagen voor haar rekening onder de noemer “Nanis Mestcellen” die je iedere maandagochtend kunt lezen. Nadia sluit haar blogs heel uniek altijd af in het Limburgs. Hoe leuk is dat?

DANNY

Profielfoto Danny staand op een boot

Na Bart kwam ook Danny vlot in de lucht: een gat in de lucht was gesprongen -in gedachten dan, hè- want opeens werd ons team (opnieuw) versterkt met twee mannelijke bloggers! 

Danny gaat per februari onder de noemer “Danny Saat, staat & gaat” voor ons schrijven op iedere eerste donderdag.

MARIA

Maria start samen met Stephanie per dinsdag 1 februari 2022 de nieuwe briefwisseling voor de rubriek “Hé jij, vertel eens even…”

Maria & Stephanie zijn het vierde duo die schrijft voor deze rubriek. Je leest hun briefwisseling op de middag.

STEPHANIE

Stephanie gaat de rubriek “Hé jij, vertel eens even…” op dinsdag 1 februari starten samen met Maria. Stephanie is als eerste aan de beurt met het schrijven van een brief, iets waar ik enorm naar uit kijk. 

Je leest de briefwisseling op de dinsdagmiddag.

RESY

resy_chronischinhetbuitenland_chronischenhappy

Resy, woonachtig in Canada, en ik bleven contact houden na het aanleveren van haar verhaal voor de rubriek “Positieve Gastschrijvers”, er bleek een dusdanige klik dat we besloten er een nieuwe rubriek tegenaan te gooien: “Chronisch in ‘t buitenland” welke vrijdag 4 februari van start gaat. Iedere maand mailen we elkaar en dit gaan we online zetten want hoe is het om te leven met een chronische ziekte in Canada?

Iedere maand lees je een nieuwe mail in deze rubriek en we kunnen niet wachten om onze mailspinsels met jullie te delen. 

JESSICA

Apeldoorn

Ik ben de bedenker/founder van Chronisch & Happy, iets waar ik bijzonder trots op ben. Echter, zonder “mijn” team en hun vertrouwen in mij, ben ik nergens. Onder de naam “Happy Jess” schrijf ik blogs en vlog ik, hoewel het allemaal nu op een enorm laag pitje staat vanwege privé omstandigheden. 

Ik ben dankbaar voor alle mooie mensen die ik op deze pagina aan je voor heb mogen stellen en hoop dat we mogen blijven groeien in alle mogelijke opzichten. X Jessica

PS. denk jij dat je iets toevoegt aan Chronisch & Happy? Ga dan naar onze CONTACT pagina of stuur  een mail naar info@chronischenhappy.nl