Veranderingen – De week van… Naomi

De titel zegt het eigenlijk al ”veranderingen”. 

Vandaag is mijn introductie dag op school. Ik start dit jaar met een nieuwe opleiding. Een nieuwe school, nieuwe plaats en nieuwe klasgenoten. Ik heb er echt heel veel zin in! Afgelopen jaar ben ik weinig op school geweest door het welkbekende Corona virus. Alleen ben ik op school geweest voor examens en een paar lessen ter voorbereiding op de examens. Het gaat dus erg wennen worden dat ik weer vroeg moet opstaan, naar school moet en nog veel meer. Ik heb er heel veel zin in en weet zeker dat ik het echt leuk ga vinden. Deze opleiding heeft meer dingen die ik leuk vind dan mijn vorige opleiding. Het is te hopen dat ik weer zo’n fijne en goede loopbaanbegeleider krijg als de eerste twee jaar van mijn studie. Zij heeft mij heel goed geholpen met vrijstellingen voor verschillende dingen. In mijn volgende blog kunnen jullie lezen hoe deze dag is gegaan en hoe mijn eerste indrukken zijn.

De titel zegt het al ”veranderingen” Niet alleen naar school is een verandering, maar ook nog wat anders. Het heeft namelijk te maken met mijn blogs. Er komt namelijk niet meer elke week een blog online van mij. Niet getreurd ik blijf nog bloggen, maar iets minder vaak 😉

Het leuke nieuws is dat ik om de week blogs voor jullie blijf schrijven en de andere weken Jessica blogs schrijft! De ene week genieten jullie dus van mijn blogs en de andere week van die van Jessica. Deze veranderingen gaan deze week in. Volgende week staat er dus een blog klaar van Jessica. 

Ik wens jullie en fijne dag en een hele mooie week!

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *