Vijf – Nanis mestcellen

Soms zijn moeilijke beslissingen de beste om uiteindelijk te maken, dat blijkt maar weer. Bijna vijf jaar waren wij samen, vijf jaren met zowel ups als downs en helaas hebben de tegenslagen van de afgelopen twee jaar gezorgd dat wij steeds verder uit elkaar groeiden.

Na een gezamenlijk dapper besluit waren wij het eens dat het beter was om ieder zijn eigen weg te gaan en buiten dat gun ik hem al het goede in het leven en een gezonde vrouw waarmee hij op stap kan gaan en leuke dingen kan doen. We waren langs elkaar af gegroeid en gingen met elkaar om alsof we vrienden waren , en om dit zo te houden ben ik opzoek gegaan naar een eigen appartementje. 

Drie maanden later en medio februari had ik dan toch al een mooi appartement gevonden , dankzij de WMO van de gemeente Simpelveld die heel goed voor mij hebben gezorgd is het appartement dat ik toegewezen heb gekregen aangepast en rolstoel toegankelijk. Er moest nog veel gedaan worden, van behang tot verf tot vloer en alle rest. Gelukkig stonden mijn familie en vrienden klaar om alles te regelen en doen wat ik zelf niet kon. Alle verhuis stress, het geregel en de drukte op het werk hebben er dan ook voor gezorgd dat ik een weekje geen blog had die jullie konden lezen want hoe leuk ik bloggen vind was ik erg druk en in de weer met verhuizen. 

"Maar al met al gaat het goed..."

Intussen is het begin maart en woon ik sinds eind februari samen met Kiyoshi in een andere stad, de stad waar ik geboren ben en waar mijn broertje op nog geen kilometer afstand woont. Het is allemaal even wennen voor ons beide want opeens hebben wij veel ruimte, wonen wij vier hoog en slapen wij met z’n tweetjes in bed, alleen wilt kiyo niet onder de deken.

Maar al met al gaat het goed (op mijn maag en darmen na want die gaan echt hun eigen weg) en genieten wij van de rustige buurt, familie die over de vloer komt om te helpen en van elkaar. Ik kan niet anders zeggen dat 2022 mijn of ons jaar gaat worden want na een hele hoop downs is het nu eindelijk eens tijd voor rust, structuur en liefde.

Er staan komende weken een héle hoop ziekenhuis afspraken op en ik begin binnenkort met mijn eerste behandeling door middel van een ketamine infuus. Alles wordt beter en we gaan ons best doen het beste uit 2022 en alle andere jaren te halen. ♡

‘Elkaar loate goan is och leefde.’

Veel liefs,

Nani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *