Voedselvergiftiging

Jarig en voedselvergiftiging

Afgelopen woensdag was ik jarig. In de ochtend was ik naar stage geweest omdat ik mijn verjaardag toch niet uitgebreid kon vieren en het mij anders weer een vrij dag kost. In de middag lekker een gebakje gegeten en in de avond lekker eten gehaald. Ik werd echt overspoeld met alle felicitaties via Instagram, Facebook en Whatsapp. Zo leuk! Ook de kaartjes die ik mocht ontvangen. Donderdag was ik niet naar stage geweest.

Vrijdag had ik geen les wat echt heerlijk was. Dit kwam omdat het voorjaarsvakantie was voor scholieren en dus ook mijn docenten. Ik loop stage dus dan zijn de vakanties wat anders. Vrijdags heb ik met een vriendin afgesproken en in de avond lekker tv gekeken. Zaterdag avond / nacht werd ik ziek. Ik had veel buikpijn en moest veel overgeven. De hele zondag was dit niet veranderd helaas. Ik hield niks binnen. Het lijkt erop dat ik een voedselvergiftiging heb opgelopen. Door wat precies weet ik niet honderd procent zeker. Maar mijn ouders waren niet helemaal fit en hadden hetzelfde gegeten. Mijn lichaam regeert op alles wat heftiger dus waarschijnlijk is het dat wel geweest. Helaas kon ik dus niet naar stage. Daar ben ik nog te zwak voor. Ik hoop dat het langzaam steeds beter gaat en ik wellicht nog aan het einde van deze week naar stage kan. 

Enne voordat ik afsluit heb je al gestemd op mij voor de BID Positivity Award in de categorie meest positieve onbekende Nederlander? Stemmen kan via de link hieronder! Vergeet niet om je stem te bevestigen via de mail? Stemmen en delen is lief. 

Liefs, Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *