Vrijheid, blijheid! Ive-Olution

Op 6 juli dit jaar (2021) heb ik mijn rijbewijs gehaald! Het heeft wat lessen, bloed, zweet en tranen gekost, maar ik ben echt mega blij met mijn rijbewijs! Ik ben ontzettend blij dat ik ben blijven doorzetten en de angst voor de examens heb overwonnen!

De vrijheid die ik nu heb door mijn rijbewijs vind ik echt heerlijk! Ik geniet ontzettend erg van het rijden en het maakt ook mijn hoofd heerlijk leeg. 

De ritjes die ik onder andere heb gemaakt zijn:

-Enkele ritjes naar Arnhem naar 1 van mijn beste vrienden

-2 ritjes naar Huizen (Noord-Holland) waar ook een van mijn beste vrienden woont

-Een paar keer naar Nijmegen

-Op en neer naar Winterberg

-Naar Toverland

-Naar Horst

-Naar Bloemendaal aan Zee

-Mijn zusje en een vriendin naar Schiphol gebracht

Ik zit met een grote glimlach in de auto, omdat ik het echt leuk vind en ik er ook van ontspan! Soms kost het natuurlijk wel redelijk wat energie, maar dit is leuke energie, die ik er graag voor over heb! Het scheelt namelijk ook veel prikkels in het OV en de nodige frustraties als overstappen, treinen die uitvallen of werkzaamheden. 

Ik rijd een automaat, dit gaat met mijn huidige beperkingen goed, eigenlijk heb ik van mijn lichamelijke klachten geen hinder met rijden. Ik heb dus gewoon op de reguliere wijze mijn rijbewijs gehaald, zonder keuringen. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nu in mijn droomauto kan rondtoeren. Dit is iets waar ik blij mee ben, dat ik deze vrijheid nog wel heb! Ik denk daarom ook dat ik hier nu extra blij mee ben, omdat ik nog meer waardeer wat ik wel kan!

Ps. Als jullie deze blog lezen, ben ik weer als alles goed is gegaan in mijn 2de thuisland Oostenrijk. Hier zal ik waarschijnlijk de volgende blog over schrijven.

Tot volgende week,

Ive

Tagged on: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *